Lumiharjat

Pysäköintikiekko ja jääkaavin

Pirkko -pysäköintikiekko toimii myös kätevänä jääkaapimena, jossa on yksi tavallinen kaavinterä ja yksi hammastettu terä. Kaikki tekstit suomeksi ja ruotsiksi. Muita kieliä ja painatuksia pyynnöstä.

Jääkaavin

MurskaX on 110×150 mm kokoinen jääkaavin. Kaapimessa vaihdettava ja käännettävä akryylikolmio (art.582), jossa kuusi (6) 100 mm kaavinterää ja pehmeä huurrelasta.

Jääkaavin

Murska-Kolmiokasetti on 180 mm pitkä jääkaavin. Kaapimessa on kasetti, jossa vaihdettava ja käännettävä akryylikolmio (art. 582), jossa kuusi (6) 100 mm kaavinterää ja pehmeä huurrelista.

Jääkaavin

MurskaX-Kasetix on 268 mm pitkä, pitempivartinen jääkaavin. Kaapimessa on kasetti, jossa, vaihdettava ja käännettävä akryylikolmio (art. 582), jossa on kuusi (6) 100 mm kaavinterää ja pehmeä huurrelista.

Lumiharja / Jääkaavin

MurskaX lumiharja/jääkaapimen kokonaispituus on 460 mm, josta harjasosa 220 mm. Kaavinosa on kasetti, jossa vaihdettava ja käännettävä akryylikolmio (art. 582), jossa kuusi 100 mm kaavinterää. Harjan varressa on myös 100 mm hammastettu terä jään rikkomista varten. Pyöristetty, hyvin käteensopiva muotoilu.

Lumiharja / Jääkaavin

Murska lumiharja/jääkaapimen kokonaispituus on 365 mm, josta harjasosa 170 mm. Kaavinosa on kasetti, jossa vaihdettava ja käännettävä akryylikolmio, jossa kuusi 85 mm kaavinterää. Harjan varressa on myös 80 mm hammastettu terä jään rikkomista varten. Käteensopiva muotoilu.